Ulična narandžasta akcija Kutka za devojke Vranje - SOS Kutak Za Devojke
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ulična narandžasta akcija Kutka za devojke Vranje

новембар 29, 2023by kutakdevojke0

Ujedinimo se u sprečavanju nasilja nad ženama i devojčicama koje je najprisutniji vid kršenja ljudskih prava širom sveta poruka je današnje ulične narandžaste akcije koju aktivistkinje Odbora za ljudska prava – SOS Kutak za devojke i SOS telefon Vranje, šalju iz Vranja. Prolaznike pitamo „Da li su programi samoodbrane korisni u prevenciji nasilja?“, „Da li...

Ujedinimo se u sprečavanju nasilja nad ženama i devojčicama koje je najprisutniji vid kršenja ljudskih prava širom sveta poruka je današnje ulične narandžaste akcije koju aktivistkinje Odbora za ljudska prava – SOS Kutak za devojke i SOS telefon Vranje, šalju iz Vranja.

Prolaznike pitamo „Da li su programi samoodbrane korisni u prevenciji nasilja?“, „Da li je u našem gradu prisutno nasilje u porodici i partnerskim odnosima?“, „Da li su medijski prikazi nasilja odgovorni za stvaranje nasilnih obrazaca?“, kao i mnoga druga pitanja, i to sa ciljem da zajedno pojačamo znanje o ljudskim pravima i da doprinesemo podizanju svesti i jačanju zajedništva u borbi protiv nasilja nad ženama i devojčicama u našem gradu!

Svakom od prolaznika ko učestvuje u našoj akciji poklanjamo čokoladicu.

„Orange the World – 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama i devojčicama“ nastavljamo i narednih dana sa svima vama.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Kontakt
Vranje
0800 001017
Radnim danima 10 - 16h
https://soskutakzadevojke.org/wp-content/uploads/2022/03/cropped-crest-e1649918514893.png