Partnerski odnosi - SOS Kutak Za Devojke
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Partnerski odnosi

новембар 7, 2022by kutakdevojke0

Ah ta ljubav, zadesi čoveka kad se najmanje nada. Sa sobom u kofere donosi i lepe i loše trenutke. Donosi nova iskustva ali i sazrevanja. Za vezu je u početku potrebna zaljubljenost a kasnije poštovanje, kompromis, uvažavanje i razumevanje. Svoje slobodno vreme odvajamo kako bismo bili sa partnerom, ali kasnije kada shvatimo da smo vezi...

Ah ta ljubav, zadesi čoveka kad se najmanje nada. Sa sobom u kofere donosi i lepe i loše trenutke. Donosi nova iskustva ali i sazrevanja.

Za vezu je u početku potrebna zaljubljenost a kasnije poštovanje, kompromis, uvažavanje i razumevanje.

Svoje slobodno vreme odvajamo kako bismo bili sa partnerom, ali kasnije kada shvatimo da smo vezi dali previše prostora poželimo i vreme za prijatelje a i vreme za sebe. I to je sasvim u redu, ono što nije u redu jeste da nas neko u tome sputava.

-Zašto ideš opet sa društvom na piće a ne možeš sa mnom provesti dan?

(Iako ste cele nedelje bile sa partnerom on se ljuti ako odete na sat vremena sa prijateljima).

-Nemoj to da nosiš, debela si ti za top/ premršava si za tu haljinu. ( Ponekad savet od partnera znači, ali ako naš partner čini da se mi u svojoj koži osećamo loše – da li nas on onda stvarno voli ili je možda ljubomoran i nasilan?)

Devojke, nemojte dozvoliti da vam raspolozenje zavisi od partnera i da on bude centar vašeg sveta, jer partnerski odnosi su bitni i vredni samo ukoliko u njima možemo da budemo svoje i napredujemo.

Ukoliko niste sigurne da li ste u nasilnom ili toksičnom odnosu i mislite da vam partner uskraćuje prava možete o tome porazgovarati sa devojkama iz SOS Kutka za devojke. Pišite nam, tu smo da vas salušamo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Kontakt
Vranje
0800 001017
Radnim danima 10 - 16h
https://soskutakzadevojke.org/wp-content/uploads/2022/03/cropped-crest-e1649918514893.png